DESIGNERS

DESIGNERS

De designers waar wij intensief mee samenwerken staan garant voor kwaliteit van topniveau. Deuren die uw hart veroveren en waar u telkens weer (jaar na jaar) verliefd op wordt. Design is immers duurzaam, tijdloos en gaat generaties lang mee. Wij laten u graag kennis maken met de ontwerpers achter de deuren. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw deur extra waarde.

Bob Manders

Ontwerper Bob Manders ontwerpt huizen en interieurs. Hij kijkt goed naar de architectuur van het gebouw en past daar zijn design op aan. Functionaliteit verstopt hij zoveel mogelijk in het strakke interieur waardoor de architectuur nog eens extra wordt benadrukt.

Zijn ontwerpen zijn minimalistisch, maar zeker niet saai. Bob kijkt verder dan normale standaard zichtlijnen. Hij creëert aparte doorkijkjes en gebruikt opvallende materialen. Hoe langer je naar zijn ontwerpen kijkt, hoe meer je ziet. Voor ons ontwierp hij en complete deurenlijn dit inclusief een eigen deurkruk.

Rob Zeelen

Rob is een verhalenverteller. In de concepten, interieurs en producten die hij ontwerpt bundelt hij geschiedenis, identiteit en ambacht tot een even magisch als inspirerend geheel. Een designer van deze tijd.

Medie Janssen

‘’dutch design on heels’’

‘’Vanuit de grote lijnen tot in de kleinste details’’ dit is wat Medie Janssen typeert. Een ambitieuze enthousiaste vrouw die haar ontwerpen afstemt op de vraag van haar opdrachtgevers. Ze heeft een unieke combinatie van een sterk sociaal communicatief karakter wat gepaard gaat met haar ontwerptalent. Hiermee is ze in staat de klantvraag optimaal te kunnen verwerpen naar een passend concept. Daarnaast schroomt ze zich niet om haar mening te geven wat altijd ten dienste staat van de uiteindelijke kwaliteit.
Kortom: Een architecte waar we nog veel van gaan horen, wij zijn als deurenproducent dan ook ontzettend trots dat wij haar bijzondere ontwerpen mogen omzetten in tastbare realiteit.

Mandy van der Leck

Schoonheid is haar grootste drijfveer. En die schuilt voor Mandy vooral in balans en in bijzondere details. De zoektocht daarnaar is voor de interieur designer en meubelontwerpster minstens zo inspirerend.

Chantal Hoex

De interieurs van Chantal ontstaan. Op gevoel. Heel natuurlijk en geleidelijk. En dan ineens is er die sfeer en lijkt het alsof de bewoners er al jaren wonen. De deuren die ze voor ons heeft mogen creëren zijn vanuit dezelfde invalshoek tot stand gekomen.

RAW interior

Ongepolijst en robuust, maar altijd met een gevoelige kant en veel personality. Dat zijn de interieurs van RAW . Met hun sfeervolle winkels in Breda en Den Bosch doen Sander en Toine precies waar zij gelukkig van worden.