Volg ons!

Sluiten

Tom Janssen

Projectbegeleider, planner

Een grote passie voor interieur, dit is wat Tom met veel enthousiastme overbrengt naar opdrachtgevers. Hij is specialist op gebied van deuren en weet als geen ander hoe de juiste deur de perfecte aanvulling is op een mooi interieur.

Aan de hand van zijn technische kennis gaat hij elke keer voor het maximaal haalbare met de hoogste kwaliteit. Bij Tom staat de deur altijd open!

Ton Alders

Verkoop Houtz

Ton heeft jarenlang ervaring op gebied van de verkoop. In 2019 heeft hij zijn bedrijf verkocht waar hij altijd werd gezien als de techneut.
Hij is innovatief, denkt altijd oplossingsgericht en dat is een pré bij de soms complexe situaties bij de luxe deuren.

Na een jaar intensief te hebben gewerkt in de montage bij Houtz is hij klaar om aan de slag te gaan in de verkoop. Om het gevoel met de praktijk te blijven houden gaat hij dit doen in combinatie met montage zodat hij u goed kan adviseren over de unieke deuren die Houtz maakt.

Bas Janssen

Calculatie en verkoop

Bas heeft zijn opleiding gedaan als meubelmaker.

Het bleek echter al snel dat zijn interesses en ambities meer op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding lagen. Hierin heeft hij zich gespecialiseerd en is uitgegroeid tot een calculator met oog voor detail. Door zijn inzicht in het creëren van interieurs, kan hij ook meedenken in
budgetaanpassingen, indien nodig, en het praktiseren van ontwerpen.

Het is daarom een feestje om met hem ontwerpen door te spreken en gebruik te maken van zijn kennis en inzicht.

Marion Alders

Algemeen verantwoordelijk

Kordaat, dit is van toepassing op Marions manier van aansturen van deze enthousiaste club vakmensen. Ze heeft vaak maar aan één woord genoeg om te kunnen handelen.

Naast haar werkzaamheden voor Houtz en Strakk is ze ook financieel verantwoordelijk voor moederbedrijf Hoex Bouw en Hous. Met haar mensenkennis is ze op de achtergrond de spin in het web die de lijntjes verbindt tussen de verschillende afdelingen.