Volg ons!

Sluiten
tom

Tom Janssen

Projectbegeleider, planner

Een grote passie voor interieur, dit is wat Tom met veel enthousiastme overbrengt naar opdrachtgevers. Hij is specialist op gebied van deuren en weet als geen ander hoe de juiste deur de perfecte aanvulling is op een mooi interieur.

Aan de hand van zijn technische kennis gaat hij elke keer voor het maximaal haalbare met de hoogste kwaliteit. Bij Tom staat de deur altijd open!

Klaas Grinwis

Verkoper en dealerbegeleider

Klaas beweegt zich al meer dan 40 jaar in de wereld van de exclusieve deuren. Met zijn ruime ervaring en enthousiasme heeft hij naam gemaakt binnen deze branche.

Hij wil zijn kennis graag delen met dealers, klanten, aannemers en interieurontwerpers en staat graag voor hen klaar. Klaas zijn motto is: “Bijna alles kan gemaakt worden, mits technisch verantwoord”.

Rob van Hoof

Projectbegeleider

Rob, alias ‘’onze vraagbaak’’, is al ruim 25 jaar werkzaam in de deuren en gevels. Dit merk je wanneer er een opdrachtgever komt, met een in eerste instantie onmogelijke vraag. Zijn materiaal- en technische kennis is van onschatbare waarde. Rob regelt naast zijn eigen verkoopactiviteiten dat elke order in goede banen wordt geleid binnen onze organisatie.

Marion Alders

Algemeen verantwoordelijk

Kordaat, dit is van toepassing op Marions manier van aansturen van deze enthousiaste club vakmensen. Ze heeft vaak maar aan één woord genoeg om te kunnen handelen.
Naast haar werkzaamheden voor Houtz en Strakk is ze ook financieel verantwoordelijk voor moederbedrijf Hoex Bouw en Hous.
Met haar mensenkennis is ze op de achtergrond de spin in het web die de lijntjes verbindt tussen de verschillende afdelingen.