Volg ons!

Sluiten
tom

Tom

Een grote passie voor interieur, dit is wat Tom met veel enthousiastme overbrengt naar opdrachtgevers. Hij is specialist op gebied van deuren en weet als geen ander hoe de juiste deur de perfecte aanvulling is op een mooi interieur.

Aan de hand van zijn technische kennis gaat hij elke keer voor het maximaal haalbare met de hoogste kwaliteit. Bij Tom staat de deur altijd open!

Klaas

Klaas beweegt zich al meer dan 40 jaar in de wereld van de exclusieve deuren. Met zijn ruime ervaring en enthousiasme heeft hij naam gemaakt binnen deze branche.

Menig één zou het wat rustiger aan doen, maar niet Klaas. Hij wil zijn kennis graag delen met dealers, klanten en interieurontwerpers.
Ook (binnenhuis)architecten en aannemers raadplegen Klaas regelmatig om de meest exclusieve deur- ideeën mogelijk te maken. Klaas zijn motto is: “Bijna alles kan gemaakt worden, mits technisch verantwoord”.

Rob

Rob, alias ‘’onze vraagbaak’’, is al ruim 25 jaar werkzaam in de deuren en gevels. Dit merk je wanneer er een opdrachtgever komt, met een in eerste instantie onmogelijke vraag. Zijn materiaal- en technische kennis is van onschatbare waarde. Rob regelt naast zijn eigen verkoopactiviteiten dat elke order in goede banen wordt geleid binnen onze organisatie.