Volg ons!

Sluiten

Onze designers

De designers waar wij intensief mee samenwerken staan garant voor kwaliteit van topniveau. Deuren die uw hart veroveren en waar u telkens weer (jaar na jaar) verliefd op wordt. Design is immers duurzaam, tijdloos en gaat generaties lang mee. Wij laten u graag kennis maken met de ontwerpers achter de deuren. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw deur extra waarde.

bob-manders

Bob Manders

Designer

Ontwerper Bob Manders ontwerpt huizen en interieurs. Hij kijkt goed naar de architectuur van het gebouw en past daar zijn design op aan. Functionaliteit verstopt hij zoveel mogelijk in het strakke interieur waardoor de architectuur nog eens extra wordt benadrukt. Hoe langer je naar zijn ontwerpen kijkt, hoe meer je ziet. Voor ons ontwierp hij en complete deurenlijn dit inclusief een eigen deurkruk.

Rob Zeelen

Designer

Rob is een inspirator. In de concepten, interieurs en producten die hij ontwerpt bundelt hij geschiedenis, identiteit en ambacht tot een inspirerend en vernieuwend geheel. Hij beperkt zich niet alleen tot de grote lijnen, maar geeft ook vorm aan de allerkleinste details. Eerlijkheid, enthousiasme, passie voor zijn vak, een flexibele opstelling, een vertaler, dat is het DNA van Rob Zeelen.
Het is voor hem bij elke opdracht een uitdaging zijn opdrachtgever te verrassen met een uniek ontwerp.

Chantal Hoex

Chantal Hoex

Designer

De interieurs van Chantal ontstaan op gevoel. Heel natuurlijk en geleidelijk. En dan ineens is er die sfeer en lijkt het alsof de bewoners er al jaren wonen. De deuren die ze voor ons heeft mogen creëren zijn vanuit dezelfde invalshoek tot stand gekomen.

Raw-interior

RAW interior

Designer

Ongepolijst en robuust, maar altijd met een gevoelige kant en veel personality. Dat zijn de interieurs van RAW . Met hun sfeervolle winkels in Breda en Den Bosch doen Sander en Toine precies waar zij gelukkig van worden.

Osiris hertman

Osiris Hertman

Designer

Als artdirector bij Buddha to Buddha kwam Osiris Hertman in Indonesië in contact met lokale vakmensen en werd hij verliefd op het ambacht. De voormalige Vrije School-leerling en Design Academy-student werd van jongs af aan gestimuleerd om dingen te maken en dit aspect van design is hem altijd blijven boeien. ‘Helaas heb ik zelf geen tijd meer om te timmeren en zagen. Daarom werk ik zo graag samen met ateliers over de hele wereld die mijn producten maken.’ Zijn lamp Embrace, waarvoor hij zich liet inspireren door rijstvelden, wordt geproduceerd door een klein familiebedrijf in Zuidoost-Azië. Voor zijn Epoxy Table gebruikt hij hout afkomstig van Zwitserse chalets: verweerd door de zon, ruw van de sneeuw en vol splinters wordt het geconserveerd door acht lagen met de hand aangebrachte epoxyhars. ‘Sinds kort kunnen we er ook kleur aan toevoegen, voor een nog dromeriger resultaat. De diep gekleurde structuren geven het tafelblad reliëf. Alsof je vanuit een vliegtuig neerkijkt op de zee met haar diepe troggen.’

studio-liv

Studio LIV

“12 jaar ervaring”

StudioLIV is een interieurontwerpbureau met ruim 12 jaar ervaring. Een warm interieur, perfectie en balans is waar zij voor staan. Zij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten maar ook styling, indeling en kleuradvies. Kenmerkend voor hun ontwerpen is dat niet alleen de grote lijnen, maar ook de invulling hiervan naadloos op elkaar aansluiten. De LIV stijl is luxe en verfijnd, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. Zij combineren verrassende elementen met bijzondere materialen.