Volg ons!

Sluiten

Onze designers

De designers waar wij intensief mee samenwerken staan garant voor kwaliteit van topniveau. Deuren die uw hart veroveren en waar u telkens weer (jaar na jaar) verliefd op wordt. Design is immers duurzaam, tijdloos en gaat generaties lang mee. Wij laten u graag kennis maken met de ontwerpers achter de deuren. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw deur extra waarde.

bob-manders

Bob Manders

Designer

Ontwerper Bob Manders ontwerpt huizen en interieurs. Hij kijkt goed naar de architectuur van het gebouw en past daar zijn design op aan. Functionaliteit verstopt hij zoveel mogelijk in het strakke interieur waardoor de architectuur nog eens extra wordt benadrukt. Hoe langer je naar zijn ontwerpen kijkt, hoe meer je ziet. Voor ons ontwierp hij en complete deurenlijn dit inclusief een eigen deurkruk.

Rob Zeelen

Designer

Rob is een inspirator. In de concepten, interieurs en producten die hij ontwerpt bundelt hij geschiedenis, identiteit en ambacht tot een inspirerend en vernieuwend geheel. Hij beperkt zich niet alleen tot de grote lijnen, maar geeft ook vorm aan de allerkleinste details. Eerlijkheid, enthousiasme, passie voor zijn vak, een flexibele opstelling, een vertaler, dat is het DNA van Rob Zeelen.
Het is voor hem bij elke opdracht een uitdaging zijn opdrachtgever te verrassen met een uniek ontwerp.

chantal-hoex

Chantal Hoex

Designer

De interieurs van Chantal ontstaan op gevoel. Heel natuurlijk en geleidelijk. En dan ineens is er die sfeer en lijkt het alsof de bewoners er al jaren wonen. De deuren die ze voor ons heeft mogen creëren zijn vanuit dezelfde invalshoek tot stand gekomen.

Raw-interior

RAW interior

Designer

Ongepolijst en robuust, maar altijd met een gevoelige kant en veel personality. Dat zijn de interieurs van RAW . Met hun sfeervolle winkels in Breda en Den Bosch doen Sander en Toine precies waar zij gelukkig van worden.

Bas-houtz

Bas Leenders

Designer

Design in balans, zo kun je de creaties van Bas Leenders het beste omschrijven.

Deze visie zet hij door in zijn producten, interieurs en architectuur.

Zijn interacties met opdrachtgevers zijn inspirerend, deze ontwerper neemt je mee in het gehele creatieve proces waardoor verrassende en vernieuwende resultaten tot stand komen.

Bas Leenders is een van de drijvende krachten van Francine Broos interieurarchitecten.

studio-liv

Studio LIV

“12 jaar ervaring”

StudioLIV is een interieurontwerpbureau met ruim 12 jaar ervaring. Een warm interieur, perfectie en balans is waar zij voor staan. Zij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten maar ook styling, indeling en kleuradvies. Kenmerkend voor hun ontwerpen is dat niet alleen de grote lijnen, maar ook de invulling hiervan naadloos op elkaar aansluiten. De LIV stijl is luxe en verfijnd, zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. Zij combineren verrassende elementen met bijzondere materialen.

C’avante

 

Is het internationale ontwerpbureau dat zich richt op het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs voor particuliere woningen, hotels en restaurants.
Ons doel is om naast het creëren van een comfortabel en sfeervol interieur de klant maximaal te begeleiden en te ontzorgen. Voor Houtz ontwerpen wij deuren met oog voor verfijnd en modern Italiaans design die herkenbaar zijn aan hun tijdloze en luxe uitstraling.